Kvinna dör efter att ha blivit attackerad i Thalang, Phuket av sin brors hundar

Thalang, Phuket –

  En kvinna har dödförklarats efter att ha blivit attackerad av sin brors hundar i ett hus i Thalang-distriktet i morse (10 maj)th).

Räddningspersonal underrättades om händelsen klockan 10:00 i ett hus i Baan Bang Pae i Paklok-distriktet.

De anlände till huset för att hitta kroppen av kvinnan som senare identifierades som Ms. Sarinrat Laongpanitchakun, 38, som blödde kraftigt på en balkong framför huset. Omkring tre allvarliga sår hittades på hennes hals på vänster sida som troligen var från huggtänder. Blod hittades på de två hundarnas hår och munnar.

Supakwee Tortip, 38, sa till Phuket Express: "Hon var min kollega. Jag ringde henne klockan 7 men fick inget svar. Jag kom till hennes hus där hon bodde med sin familj. Vid den tiden var hon ensam, hennes andra familjemedlemmar var i Bangkok. Jag gick in i hennes hem efter att jag inte hade något svar från att knacka på dörren och ropa på henne eftersom jag var orolig för hennes hälsa och hon hade aldrig varit så länge utan att prata med mig. Jag blev chockad när jag upptäckte att hon var död nära en hundbur.”

"De två thailändska hundarna är ungefär ett år gamla och tillhör hennes bror. I vanliga fall. hundarna var inte hårda. Ms Sarinrat hade ådragit sig Myasthenia Gravis (muskelsvaghet) men hon kan gå. Hon kan ha ramlat på en av hundarna när hon matade den i buren. Hunden blev rädd innan han attackerade henne.” uppgav Supakwee.

Hundarnas ras eller deras öde klargjordes inte omedelbart av Supakwee. Sarinrats bror ska ha rusat till Phuket i eftermiddags från Bangkok.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.