Bilolyckan i Phuket slår ner tre elstolpar, orsakar lokalt strömavbrott i timmar

Phuket -

En SUV-förare kraschade in i en elstolpe och fick ner tre elstolpar totalt, vilket orsakade ett lokalt strömavbrott under många timmar i går.

Kathu-polisen underrättades om olyckan i går (9 majth) på väg nummer 3030 (Kathu – Nakoh). De kom till platsen och upptäckte att en vit SUV hade kraschat in i en elstolpe.

Totalt drogs tre elstolpar ner från kraschen. Den oidentifierade föraren fick endast lindriga skador.

Personal från den provinsiella elmyndigheten stängde av strömmen medan de fixade och reparerade de tre elstolparna, vilket orsakade ett lokalt strömavbrott under många timmar. Vägen stängdes tillfälligt av för trafik och omvägar upprättades med anledning av olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.