62-årig förare allvarligt skadad efter motorcykelkrock med en sedan i Phuket Town

Phuket -

En 62-årig manlig förare har fått allvarliga skador efter att hans motorcykel kolliderade med en sedan i en korsning i Phuket Town den gångna helgen.

Räddningspersonal underrättades om olyckan i slutet av förra veckan tidigt på eftermiddagen vid en korsning med Chumphon Road som korsade Thep Kasattri Road nära en skola i Phuket Town.

En anställd vid ett fordonsgarage i närheten försökte använda en hydraulisk maskin för att hissa upp sedanen i väntan på att räddningspersonal skulle hjälpa den manliga motorcykelföraren, som satt fast under fordonet. En hjälm täckte fortfarande motorcykelförarens huvud.

Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta den manliga motorcykelföraren som senare identifierades som Mr. Somphong Rattakai, 62, fortfarande under sedanens framhjul på vägen. I närheten hittade de hans hårt skadade motorcykel.

CCTV-filmen som släpptes i går visar att motorcykelföraren, Somphong, korsade vägen i korsningen. Sedanen som kom från en genast kraschade in i motorcykeln, vilket gjorde att Somphong blev överkörd och ramlade under fordonet.

Föraren av sedanen identifierades inte av polisen och vägrade prata med den lokala pressen.

Polisen i Phuket fortsätter sin utredning för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.