26:e Phuket Bike Week kommer att hållas från 13 maj till 15 maj

Phuket -

Phuket Bike Week 26 kommer att hållas från den 13 majth till maj 15th, 2022 i Thalang-distriktet!

Presskonferensen hölls fredagen den 6 majth) i Phukets stadshus ledd av Phukets viceguvernör Pichet Panapong.

Vice guvernör Pichet sa till The Phuket Express, "PHUKET BIKE WEEK 2022 i år är under konceptet "New Normal Ride Together". Evenemanget kommer att hållas på The Play Yard Phuket i Mai Khao-distriktet.”

"Eventet syftar till att stärka Phukets turism genom att presentera speciella traditionella och vackra stränder och havet i Phuket samt att hjälpa till att stödja den lokala ekonomin och samhällena. ”

"Det kommer att finnas många aktiviteter som Miss Phuket Bike Week Contest, Motorcykeltävling, American Car Show, Marine Sports-aktiviteter och konserter från thailändska sångare och band. Evenemanget kommer att vara under Covid -19-mätningar.”

"The No.1 Phuket Bike Week Official Convey Ride kommer att vara lördagen den 14 majth från 4:00 till 5:00, en avgång från Phuket Check Point till Play Yard Mai Khao som kommer att vara totalt 12 kilometer och cirka 30 minuter.”

"The No.2 Phuket Bike Week Official Convey Ride kommer att vara söndagen den 15 majth från 3:00 till 6:00, en avgång från Play Yard i Mai Khao till Chalong Pier och Promthep Cape i Rawai som kommer att vara 60 kilometer och ungefär en och en halv timme.”

"Vi förväntar oss att cirka 2,000 20,000 motorcyklar med 200,000,000 XNUMX thailändare och utlänningar ska delta i Phuket Bike Week och kommer att generera minst XNUMX XNUMX XNUMX baht."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.