67 vapen, 3 bomber, 127,471 9,433 metamfetaminpiller och XNUMX XNUMX gram crystal meth beslagtogs i Thailands tillslag, inklusive Phuket

Phuket, övre södra provinserna –

  Totalt beslagtogs 67 vapen, 3 bomber, 127,471 9,433 metamfetaminpiller och 25 XNUMX gram kristallint metamfetamin i sju turistprovinser i ett tillslag i övre södra, inklusive Phuket från den XNUMX aprilth till april 29th2022

Generallöjtnant Surachate "Big Joke" Hakparn sa till Phuket Express, "Tillslagen syftade till att garantera säkerheten innan landet öppnade helt för turister efter 1 majst i sju turismprovinser i det övre södra området som är Krabi, Chumphon, Nakhon Si Thammarat, Phang Nga, Phuket, Ranong och Surat Thani."

"Mer än 400 mål plundrades varav 75 av dem är i Phuket. Totalt beslagtogs 67 vapen, 3 handgjorda bomber, 127,471 9,433 metamfetaminpiller och XNUMX XNUMX gram kristallmetamfetamin. De flesta vapen beslagtogs i Chumphon och följt av Nakhon Si Thammarat,” tillade generallöjtnant Surachate.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.