UPPDATERING: Turister njuter fortfarande av Kamala Beach efter att en ukrainsk-thailändsk pojke skadats av havsdjur, säger Kathu District Chief

Kamala Beach, Phuket –

  Kathu-distriktschefen besökte Kamala Beach i Kathu-distriktet igen efter att en 8-årig ukrainsk pojke skadats av ett marint djur. Thailändska och utländska turister sågs fortfarande njuta av stranden och simma i vattnet.

Skyltar har placerats på Kamala Beach i Kathu-distriktet för att varna för vad tjänstemän kallar "skadliga och giftiga havsdjur".

UPPDATERING: Skyltar placerade vid Kamala Beach, Phuket för att varna skadliga havsdjur

tisdag (3 majrd), åkte Kathu-distriktschefen Siwat Rawangkun till Kamala Beach igen. Han sa till The Phuket Express, "Vi har en båt som patrullerar runt stranden och letar efter möjliga farliga djur. Vi vill garantera säkerheten både på stranden och i havet.”

"Thailändska och utländska turister och invånare njuter fortfarande av att leka på stranden och i vattnet som vanligt trots nyheten om ett omtvistat marint djur som biter en ung pojke", sa Siwat.

Pojken, Samtidigt verkar han njuta av sin nyvunna berömmelse och återberätta sin historia och säger att han inte är rädd för att följa händelsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.