Misstänkt greps efter att ha ryckt en väska från en brittisk turist i Ao Nang, Krabi

Krabi –

  En misstänkt har gripits efter att han ska ha ryckt en väska som hade en mobiltelefon, 10,000 XNUMX baht i kontanter och kreditkort från en kvinnlig brittisk turist när hon gick i Ao Nang-distriktet, Krabi.

Ett team från Krabi Provincial Police, Ao Nang Police och Krabi Tourist Police har arresterat Panuwit, 'Noom' Pakamart, 37 från Krabi. Han beslagtogs av en väska, en mobiltelefon, elektroniska kort och hotellrumsnycklar som polisen säger tillhörde turisten.

Gripandet följde efter att den kvinnliga brittiska turisten (The Phuket Express undanhåller hennes namn.) lämnade in en anmälan till Ao Nang-polisen.

Hon berättade för polisen på söndagen (1 majst) klockan 1 gick hon med sin pojkvän nära en moské i Ao Nang. Den misstänkte, som körde motorcykel, ska ha ryckt hennes väska som innehöll en mobiltelefon, 50 10,000 baht kontanter, ett kreditkort och ett körkort innan han skyndade iväg.

Polisen fortsatte sin utredning och de identifierade slutligen den misstänkte med hjälp av CCTV. En arresteringsorder från Krabis provinsdomstol utfärdades för Panuwit och han greps i sitt hus i Nuea Klong-distriktet i Krabi.

Panuwit fördes till Ao Nangs polisstation för att åtalas för stöld. Det var inte omedelbart känt om han hade en advokat och han pratade inte med pressen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.