UPPDATERING: Skyltar placerade vid Kamala Beach, Phuket för att varna skadliga havsdjur

Kamla, Kathu, Phuket –

Skyltar har placerats på Kamala Beach i Kathu-distriktet för att varna för vad tjänstemän kallar "skadliga och giftiga havsdjur".

Vår tidigare historia: 

 En drönare användes för att söka efter en haj vid Kamala Beach i Kathu-distriktet, men marinmyndigheterna hittade bara en grön sköldpadda och stingrocka efter att en 8-årig Ukrainsk - thailändsk pojke blev biten av ett okänt marint djur tidigare i veckan.

UPPDATERING: Drönare brukade söka efter haj på Kamala Beach i Phuket, men utan lycka

Kamala administrativa biträdande chefschef Jaroon Kobkoi sa till Phuket Express: "Vi har placerat fyra skyltar som säger 'VARNING akta dig för skadliga och giftiga havsdjur." Skyltarna inkluderar nödtelefonen 1669 och lokalbefolkningens räddningsteam 093-7819950 nummer på fyra områden på stranden.”

"Vi har planerat att bygga ett vakttorn för strandvakter här för att garantera säkerheten för både thailändska och utländska simmare och strandbesökare," tillade Jaroon.

"Säkerhet är mycket viktigt eftersom Kamala Beach är väldigt vacker vilket lockar många turister", avslutade Jaroon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.