Fem personer räddades från en bilolycksplats av två förbipasserande thailändska kungliga sjömän i Surat Thani

Surat Thani —

  Fem personer som satt fast i sin bil efter att ha hamnat i en olycka i Surat Thani räddades av två förbipasserande thailändska kungliga sjömän som var på väg hem i måndags.

Måndagen den 2 maj, runt 1.00, var thailändska kungliga flottans sjömän Wanchai Kangtin och Adisorn Praiwan från sjömilitärpolisregementet på väg för att besöka sin hemstad när de stötte på en blå Toyota Fortuner vid sidan av vägen i Khao Sok National. Park, Surat Thani.

Poliserna gick sedan för att inspektera bilen och upptäckte fem personer, tre män och två kvinnor, instängda. Enligt förarens utlåtande tappade han kontrollen över bilen på grund av en halt väg, vilket gjorde att bilen snurrade flera gånger och slog in dörrarna, vilket gjorde att den inte gick att öppna.

Polisen var tvungen att kila upp förarsidans dörr för att rädda alla fem offren, men två passagerare skadades: en med ett stort skärsår på ryggen och den andra med yrsel. Alla offer fördes till ett närliggande sjukhus för vård och läkarundersökning för de oskadda.

De två marinmännen meddelade att Thailand närmar sig regnperioden, så förare bör kontrollera sitt fordon innan de lämnar och kör försiktigt. De två männen fick båda stor beröm på thailändska sociala medier för deras hjälp.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.