UPPDATERING: Phuket taxichaufför tvistar om att röra ung australisk flickas ben i en viral incident

Phuket -

En taxichaufför i Phuket har ifrågasatt påståenden om att han rörde en minderårigs ben på ett olämpligt sätt efter att en australisk turist lämnade in en anmälan till Phuket-polisen om att mannen påstås ha rört sin dotters ben på ett olämpligt sätt inne i en taxi vid en parkeringsplats i ett köpcentrum i Mueang Phuket-distriktet över den gångna helgen.

Vår tidigare historia:

På Maj 1st Överstelöjtnant Nannapat Malai vid Cherng Talay-polisen i Thalang rapporterade att en 44-årig manlig australisk turist som bodde på ett hotell i Bang Tao Beach i Cherng Talay, Thalang-distriktet. (Phuket Express håller undan hans namn) lämnade in en polisanmälan den 30 aprilth om den påstådda händelsen.

Uppdatera berättelse:

Phukets provinspolischef Generalmajor Sermpan Sirikong i går (2 maj) sa till The Phuket Express, "Vi har förhört taxichauffören som är inblandad i anklagelserna från en australisk turist. Han hävdar att han inte rörde flickans ben och bara använde fingret för att peta flickans byxor lätt i vad han påstod var en vanlig gest och inte olämplig efter att hon frågade honom om hennes byxor var vackra.”

"Men vi har kontaktat den australiensiska turistens konsulat och kommer att fråga om de vill vidta ytterligare åtgärder angående händelsen." Generalmajor Sermpan uppgav.

"Vi har också skickat ärendet till Phuket Land Transport Office (PLTO) för att se om de kommer att vidta några åtgärder. Vi tycker att taxichaufförens beteende var olämpligt, oavsett hans påståenden.” Generalmajor Sermpan avslutade.

Phuket Express noterar att taxichaufförens namn inte släpptes av Phuket-polisen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.