UPPDATERING: Norsk ex-pat dödförklarades senare efter att hans hus fattat eld i Wichit, Phuket

Wichit, Phuket –

En 76-årig norsk ex-pat som blev medvetslös när hans älskade hund dog efter att hans hus fattade eld i Wichit, Mueang Phuket-distriktet tidigt i går morse (2 majnd) dödförklarades senare tragiskt.

Vår tidigare historia:

En norsk ex-pat blev medvetslös medan hans älskade hund dog efter att hans hus fattade eld i Wichit, Mueang Phuket-distriktet igår (2 maj)nd) vilket också larmade närboende.

Norsk expat faller medvetslös av rökinandning, älskad hund dör efter husbrand i Phuket

Uppdatering nu:

Den 76-åriga norska ex-paten dödförklarades senare på Vachira Phuket sjukhus sent i går eftermiddag (2 majnd) och bekräftades av Wichit-polisen.

Phuket Express håller fortfarande undan hans namn i väntan på ambassad och familjemeddelande.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.