Fyra personer skadades, en allvarligt, inklusive två poliser, efter att motorcyklar kolliderade i Phuket Town

Phuket -

  En person har fått allvarliga skador medan tre personer har ådragit sig olika måttliga till lindriga skador, inklusive två poliser, efter att två motorcyklar kolliderade i Phuket Town igår.

Phuket City Police underrättades om olyckan klockan 6 i går (45 april) vid en korsning nära Phuket City Public Market 30 (Kaset Market / Talad Kaset) på Ong Simpai Road i Phuket Town.

Polis, räddningspersonal och Phuket Express-teamet anlände till platsen för att hitta en skadad Honda Scoopy-motorcykel. Föraren, Nataya Jantaurai, 21, hade ådragit sig olika skador och hennes passagerare, Amonsiri Sawangjit, 52, hade fått allvarliga huvudskador och blödde kraftigt. Båda fördes till sjukhus.

I närheten hittade räddningstjänsten en skadad polismotorcykel. Föraren, Sergeant Warat Jairueng, 26, och hans Passenger Senior Sergeant Major Montean Kamnerdee, 42, är båda patrullpoliser i Phuket City. De hade ådragit sig olika lindriga skador och fördes till ett lokalt sjukhus för hjälp.

CCTV-filmer visar att Honda Scoopy som kördes av Nataya svängde in på Dilok Uthit 1 Road medan polismotorcykeln som kördes av Sgt. Warat kom från en direkt före kollisionen.

Det var inte omedelbart klart om några anklagelser skulle äga rum eller vilken part som var ansvarig med Phukets trafikpolis som lovade att öppet utreda händelsen oavsett om polisen är inblandad eller inte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.