36-årig man greps i Thalang, Phuket med 5.49 kilo kristallmetamfetamin, ecstasy, 40,000 XNUMX metamfetaminpiller, en pistol och kulor

Phuket -

  Vad Phuket-polisen kallar en stor narkotikamisstänkt har gripits i Phuket med mer än fem kilo kristallin metamfetamin, 70 piller av ecstasy och mer än 40,000 XNUMX metamfetaminpiller, en pistol och kulor på torsdagseftermiddagen.

Thalang-polisen avslöjade gripandet för den lokala pressen i Phuket torsdagen (28 aprilth). Den här veckan gjorde de en razzia mot två hus i Srisoonthorn-distriktet i Thalang-distriktet innan de arresterade en huvudmisstänkt Mr. Worakorn 'J' Pisarn, 36, från Thalang, vid ett parkeringsområde för ett köpcentrum i Chalong-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Han togs i beslag av ett handgjort handvapen, 23 kulor, 70 ecstasy-piller, 5.49 kilo kristallmetamfetamin och 40,400 XNUMX metamfetaminpiller.

Worakorn fördes till Thalangs polisstation där han står åtalad för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

Detta följer en annan större serie av narkotikagripanden i Phuket tidigare i veckan som du kan läsa om genom att klicka höger HÄR.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.