Patong trafikpolis bär skadad man på ryggen till säkerhet efter en motorcykelolycka på Patong Hill, incidenten blir viral

Patong, Phuket –

En ung trafikpolis i Patong bar en skadad person på sin rygg och flyttade den skadade från en olycksplats på Patong Hill där en våt väg enligt uppgift fick ett tiotal motorcyklar att ramla av backen i morse (26 april)th).

Dådet blev senare viralt på sociala medier och fick stort beröm när andra förare i närheten spelade in händelsen.

Ungefär 9:30 i morse på Patong Hill, efter ett tidigt regnväder, ska ett tiotal motorcyklar ha ramlat av vägen. En skadad person, vars identitet undanhållits på deras begäran, kunde inte ta sig från olycksplatsen.

En ung trafikpolis tog sedan upp den skadade på rygg innan han gick cirka 200 meter från platsen till säkerhet. Trafiken backades många kilometer tillbaka på Patong Hill på grund av olyckan.

Polismannen identifierades senare som Sergent Major Tinnakorn Sawangsangsai från Patong Traffic Police, på bilden ovan. Sergentmajor Tinnakorn var på väg till jobbet på Patongs polisstation. Han var inte i tjänst vid tidpunkten för olyckan. Han stannade på platsen för att först hjälpa den skadade innan han fortsatte på väg till jobbet.

Patongs trafikpolis assisterade under tiden med vägbackningen. En timme senare var trafiken åter som vanligt. Händelsen fick stor uppskattning i sociala medier i thailändska medier, och många nätanvändare berömde polisen för att han bar den skadade föraren i säkerhet.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.