Föraren fördes till sjukhus för alkoholtest efter att ha krockat med sin pickup i en elstolpe i Phuket Town

FOTO: taan.KonKupai

Talad Yai, Phuket Town –

En förare som inte skadades fördes till sjukhus för ett alkoholblodprov efter att han krockade med sin pickup i en elstolpe i Phuket Town efter midnatt idag (26 april)th).

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 0:25 på Thepkasattri Road i Talad Yai-distriktet, Phuket Town.

Thep 01 Kusoldharms frivilliga räddningsarbetare anlände till platsen framför Phuket Wittayalai School för att hitta en skadad svart pickup som kraschade in i en elstolpe på sidan av vägen.

FOTO: taan.KonKupai

En manlig förare och hans kvinnliga passagerare skadades inte. Phukets polis kom senare till platsen. Den manlige föraren, vars namn inte uppgavs av polisen, fördes till ett sjukhus med polis för ett alkoholprov. Utredningen kommer sedan att fortsätta för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

FOTO: taan.KonKupai
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.