Phuket hotellarbetare samlas för att stödja hotellägaren efter att hotellet stängts av i 15 dagar för att ha brutit mot lagstadgade stängningstider

Patong –

Över hundra Phuket hotellarbetare samlades på Patong Bay Hill Resort Hotel i Patong, Phuket, för att stödja hotellägaren Preechawut (Prab) Keesin efter att hotellet rapporterades bryta mot lagliga stängningstider och tvingades stänga i 15 dagar.

Runt 03.30 igår, den 24 april, samlades hotellanställda från Patong Bay Hill Resort Hotel för att stödja Prab, hotellets ägare och tidigare ordförande för Patong Development Foundation, efter att en berömd thailändsk advokat, Sittra Biaengkerd, avslöjat hotellets brott mot laglig stängning. gånger, vilket resulterar i en 15-dagars avstängning från 22 april till 6 maj.


Prap var dock tvungen att hälsa på de anställda via videosamtal eftersom han var i Bangkok för ett möte med turistkommissionen, även om han uttryckte tacksamhet för stödet och lovade att fortsätta kämpa för sin hemstad i Patong.

Weerawit Krueasombat, ordförande för Patong Entertainment Venue Operators, berättade för TPN media att de anställda och han hade samlats för att stödja Parp efter att advokaten anklagat honom för att ha brutit mot lagstadgade stängningstider, för närvarande 11:00 och från och med den 1 maj till midnatt.

Parp erkände anklagelsen redan vid presstid, men vädjade också till allmänheten att förstå att de hade begärt att lagligt förlänga öppettiderna för att anpassa sig till utländska turisters beteenden i över 20 år, och fortfarande inte lyckats förrän dessa dagar.


Weerawit fortsatte att regeringen borde utöka stängningstiden till 04.00 på morgonen eftersom de flesta turister vanligtvis kom ut från sitt boende runt 10.00. Han sa också att inte bara nöjesställen i Phuket öppnade efter lagliga tider utan även andra delar av Thailand. Han ifrågasatte varför bara de i Phuket kritiserades, och om detta skulle förstöra turismen eller inte.
Weerawit uppgav dock att han skulle fortsätta att skicka in en framställning till myndigheterna för att förlänga öppettiderna igen, annars kommer detta att upprepas.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på [e-postskyddad]

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.