Yacht tar eld innan den kapsejsar vid piren i Phuket – VIDEO

Phuket -

En yacht fattade eld innan den kapsejsade vid en brygga i Thalang-distriktet i eftermiddags (23 april)rd).

Officerare från Phuket Marine Department underrättades om yachtbranden klockan 1:00 vid en brygga i Mai Khao-distriktet.

De anlände till platsen för att hitta yachten i havet nära piren var kraftigt övertänd. Ingen hittades på yachten och efter en längre tid var branden äntligen under kontroll. Inga personskador rapporterades.

Yachten hade blivit kraftigt skadad av branden innan den kantrade, med delar av yachten fortfarande synliga ovanför vattnet. Andra yachter vid piren flyttades under branden av oro för att branden skulle kunna sprida sig till andra sjöfarkoster.

Förebyggande utrustning används för att omge vattnet runt den sjunkna yachten för att förhindra eventuella oljeläckor. Men i detta skede hittades inga oljeläckor.

Phukets forensiska polis fortsätter sin utredning för att hitta brandorsaken. Under presstiden försökte de fortfarande hitta ägaren och identifiera orsaken till branden.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.