Phuket håller Phuket – Phang Nga systerstäder event på Sarasin Bridge, som äger rum från 22 april till 24 april

Thalang, Phuket –

Mr. Rawat Areerob, verkställande direktör för Phuket Provincial Administrative Organization, öppnade officiellt evenemanget Phuket – Phang Nga systerstäder igår, den 22 april.

Evenemanget hölls på Sarasin Bridge, Mai Khao sub-distrikt, Thalang, Phuket, och leddes av Phukets guvernör Narong Wun Siew.


Mr. Rawat uppgav under öppningen att Phuket – Phang Nga systerstäder händelsen hände eftersom Phuket hade tilldelats en budget för att stärka ekonomin och stimulera invånarnas utgiftskapacitet som hade försämrats av Covid-19 och vissa regleringar. Förhoppningsvis skulle detta evenemang generera tillräcklig inkomst för lokalbefolkningen så att de skulle kunna återuppliva Phuket till en turiststad i världsklass i framtiden.


Måsten att se av detta evenemang var det åttakantiga klocktornet - ett av de berömda Phuket-landmärkena som etablerats i kinesisk-portugisisk stil, och även en söt färgstark utställning med mini luftballonger för att ta selfies. Deltagarna kan också njuta av en mängd olika mat från över 40 leverantörer medan de lyssnar på musik från begåvade artister.


Alla dessa kommer att öppnas för besökare på Sarasin Bridge gratis, från och med den 22 april – 24 april från kl. 05.00. Covid-19 försiktighetsåtgärder, såsom obligatorisk maskbärande, även utomhus, gäller.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.