Phuket kommer att hålla Football Beach, Wood Ball Thailand Championship och fotbollsevenemang för att öka turismen

Phuket -

  Football Beach, Wood Ball Thailand Championship och Soccer Futsal kommer att hållas i Phuket den här månaden och nästa månad, enligt distriktschefen.

Kathu-distriktschefen Mr. Siwat Rawangkun bjuder in thailändare och utlänningar att delta i de tre sportmästerskapen i Kathu-distriktet som är:

  1. Wood Ball Thailand Championship: män/kvinnor över 60 år kommer att hållas i morgon den 22 aprilnd till april 24th, från 8:00 till 5:00 på fotbollsplanen framför Kathu District Office och fotbollsplanen framför Patong Beach.
  2. Phuket Soccer Beach kommer att hållas den 29 aprilth till maj 1st vid Patong Beach.
  3. Fotboll Futsal kommer att hållas den 7 majth till maj 9th vid ett fält på Patong-stranden framför Bangla Road i Patong.

Kathu-distriktschefen Mr. Siwat sa till The Phuket Express-reportrar, "Dessa sportspel syftar till att stärka lokal turism i Patong och i Phuket samt att stödja Andaman-turismen att vara centrum för både land- och marinturism i framtiden."

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.