Simtränare påstås vara inblandad i mindre sexhandel för sin 78-åriga utländska styvfar som greps i Phuket

Phuket -

Thalang-polisen grep en 32-årig simtränare för att ha lockat minderåriga till sexuella övergrepp med sin utländska styvfar.

Igår, den 17 april, förhörde generallöjtnant Surachet Hakpal och andra relevanta tjänstemän Nikki (en pseudonym), 32, som var under en arresteringsorder utfärdad av domstolen i Phuket för påstådd olaglig inblandning i och människohandel med minderåriga barn för sexuella ändamål. aktiviteter. Han tillfångatogs i sitt hus i Khok Kloi-distriktet, Takua Thung-distriktet, Phang Nga, och väntade på ytterligare rättsliga förfaranden vid Thalang polisstation.

Enligt officer Surachet, mer känd under sitt smeknamn Big Joke, var Nikki styvson till John David Ross Young, en 78-årig expat, som bodde i Pa Khlok sub-distrikt, Thalang, Phuket, i 10 år. Han var en före detta fastighetsoperatör som flyttade till Phuket för att fortsätta sin verksamhet med att sälja och köpa mark och poolvillor 2012, men han arbetade inte längre för närvarande. John hade två söner med sin fru (avliden), men de bodde för närvarande i Nya Zeeland, så han bodde ensam i sitt hus i Phuket.

Polisen Surachet hävdade att polisen hade blivit knuffad av oroliga medborgare angående oanständiga barnaktiviteter som var kopplade till John sedan 2020, men när de kom för att utreda, förnekade byborna samarbete eftersom John ofta agerade som en givare som regelbundet gav ekonomiskt stöd till dem.

On Den 15 mars följde Freedom International Foundation med Wassana (efternamn undanhållet), mamman till Chit, en 13-årig pojke, till polisstationen för att lämna in en anmälan mot John för bortförande av barn för att begå oanständiga aktiviteter, vilket ledde till att han arresterades den 18 mars.

Inledningsvis ska tio barn ha varit inblandade i det här fallet, varav åtta utsatts för sexuella övergrepp och två bara bevittnade dådet. Big Joke uppgav också att det möjligen var ytterligare fem barn inblandade. Chit, pojken, bekräftade att Nikki lurade honom till att simträna vid en pool inne i Johns bostad runt 2.30 den 14 april och blev sexuellt övergrepp.

Polisen sa att de hade bilder från säkerhetskameror av händelsen den dagen. Båda misstänkta är fortfarande häktade.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på pattaya[e-postskyddad]

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.