Sex personer greps med totalt 2,084 XNUMX metamfetaminpiller, fyra vapen och kulor i Phuket under Songkran

Phuket -

Sex misstänkta har gripits med 2,084 XNUMX metamfetaminpiller, fyra vapen och kulor i Phuket under Songkran-helgerna.

Phukets provinspolis rapporterar att de har arresterat sex misstänkta i separata fall

  1. Anan 'Loa', 31 från Phuket greps vid en hydda i Soi Raya Sakun i underdistriktet Thepkasattri i Thalang. Han beslagtogs med 1,010 3 kristaller metamfetaminpiller, en handgjord pistol och 1 kulor. Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori XNUMX-droger med avsikt att sälja och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.
  2. Patawee 'Kit', 20 från Phuket greps i Soi Raya Sakun i underdistriktet Thepkasattri i Thalang. Han beslagtogs av honom åtta metamfetaminpiller, en handgjord pistol och kulor. Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 8-droger och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

3. Anusit 'Loa', 37 från Phuket arresterades i Soi Raya Sakun i underdistriktet Thepkasattri i Thalang. Ett handgjort pistol och kulor beslagtogs från honom. Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

4. Sathon 'Pek', 32 från Phuket greps i ett hus i underdistriktet Thepkasattri i Thalang. Ett handgjort pistol och kulor beslagtogs från honom. Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av skjutvapen och ammunition och att bära en pistol offentligt utan tillstånd.

5. Pikun 'Kung', 38, från Sakon Nakhom arresterades i ett hyresrum i Soi Khun Don Sakun i underdistriktet Thepkasattri i Thalang. Nio metamfetaminpiller beslagtogs från henne. Hon fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger.

  1. Prajong 'Jong', 60, från Phuket greps i ett hyresrum i Soi Khun Don Sakun i underdistriktet Thepkasattri i Thalang. Hos henne beslagtogs 15 metamfetaminpiller. Hon fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.