Thai Transport Company säger att de är redo för en förväntad massiv återvändande av människor till Bangkok efter Songkran

FOTO: Siambusiness News

Nationella -

  Transportbolaget i Thailand förbereder fordon för de förestående resorna tillbaka till Bangkok samtidigt som de rapporterar att 70,000 12 människor återvände till sina hemprovinser för Songkran Thai New Year Festival den XNUMX april.   

Igår, den 13 april, avslöjade Sanlak Panwattanalikit, verkställande direktör för Transport Company Limited, nästan 70,327 3,031 personer hade hittills använt sina transporttjänster med registrerade 42,769 2,888 resor från Bangkok (cirka 27,558 XNUMX passagerare) och XNUMX XNUMX resor till Bangkok (cirka XNUMX XNUMX personer). Han sa också att det fortfarande skulle finnas fordon i beredskap för dem som ville resa till provinser nära Bangkok som Nakhon Ratchasima, Kanchanaburi, Saraburi och Chonburi.           

Den 16-18 april, Sanlak förväntade sig att se i genomsnitt 38,000 XNUMX passagerare dagligen, så företaget förbereder för närvarande sina fordon för att ta emot passagerare. Passagerare uppmuntras att boka en biljett i förväg via E-biljettansökan och Transport Company Limiteds hemsida för att hålla ett socialt avstånd. Alla frågor kan ställas till 1490 (24h).

För att följa den förebyggande Covid-19-förordningen kommer alla förare att genomgå snabba Covid-19-tester samt drog- och alkoholtester. 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/