Phuket håller exklusiv Water Festival 2022 under konceptet Songkran i subtila och traditionella aspekter

Phuket -  

  Invigningsceremonin för Phukets exklusiva vattenfestival ägde rum i går med en avsikt att visa upp Songkran i dess sanna, traditionella aspekt.

Igår, den 11 april, presiderade Phukets viceguvernör Phichet Panaphong invigningsceremonin för vattenfestivalen 2022 som hölls gemensamt i namnet av Phuket kommun, Pracharath Rak Samakkee Social Enterprise och Thai Beverage Public Company Limited. Avsikten med detta evenemang var att presentera Songkran i dess förtjusande, traditionella perspektiv för internationella turister.Professionella fotografer och vanliga människor bjöds in att delta i en fototävling med temat "Upptäck Phuket" vid detta evenemang. Dessutom sattes flera bås upp inne i klocktornet och Peranakannitat-museet för att visa upp elevernas konstverk för deltagarna som var intresserade av att uppleva en annan sida av Songkran.I går deltog även Ms. Manita Duangkham Farmer, Miss Thailand 2022, i evenemanget tillsammans med flera andra thailändare och utlänningar. Evenemanget hade varit en stor framgång för att få turister och generera inkomster för lokalbefolkningen i området.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på [e-postskyddad]

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.