Covid-kontrollpunkter, temperatur- och vaccinationskontroller för att komma in i nattlivsföretag togs bort i Patong

Phuket - 

  Covid-19-kontrollpunkterna mellan varje ände av Bangla Rd och obligatoriska temperatur- och vaccinationskontroller i Patong uppges ha hävts.     

Igår, den 11 april, meddelade Weerawit Kruesombat, ordförande för Phuket Entertainment Business Association eller PEBA, nattlivsföretagare om borttagandet av Covid-19-kontrollpunkter på Bangla Rd samt temperatur- och vaccinationskontroller innan de går in på nattlivslokaler. Tillkännagivandet skickades i ett brev till nattlivsföretagarna, Patongs kommun, medlemmar av PEBA och statliga myndigheter i provinsen.

Enligt Weerawit, checkpoints och obligatoriska kontroller kommer inte längre att vara i drift från och med imorgon (11 april). "Jag riktade min tacksamhet till alla sektorer för att de arbetat tillsammans," sa Weerawit till intressenter.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på [e-postskyddad]

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.