"Banchong" belönades med bästa fightertrofé i Thailand Open International Boxing Tournament

Phuket -

Den 9 april tilldelades Banchong Sinsiri, en thailändsk manlig boxare i det thailändska landslaget, pokalen för bästa fighter i Thailand Open International Boxing Tournament 2022 och priset på 2,000 5 US-dollar efter att ha besegrat en kazakisk boxare, Aslanbek Shimbergenov, 0- 69 i en kroppsvikt på XNUMX kg. Kampen hölls i Angsana Convention and Exhibition Space, Thalang-distriktet, Phuket.Herr Pichai Chunhavachira, ordförande för International Boxing Association of Thailand, sa att han var nöjd med det totala resultatet och berömde internationella fighters för deras märkbara utveckling, särskilt fighters från ASEAN-länder som Vietnam och Filippinerna. Sea Games 2022 som kommer att börja i maj kommer inte att bli så lätt, men det kommer att gå som planerat, kommenterade Mr. Pichai. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.