Kvinna i Phuket försöker bestiga 6,419 XNUMX meter höga Himalayas topp för att samla in pengar till herrelösa djur

Alla insamlade medel kommer att gå till att hjälpa gatudjur.

Phuket bosatt och Soi Dog Foundation-anställd Yanisa Kingmala-Beven kommer att försöka bestiga den 6,419 XNUMX meter höga toppen Mount Chulu West i Annapurna Range i Himalaya i april för att samla in pengar till djurskyddet ideellt.

Yanisa med räddningshunden Gi på ett träningspass i Phukets kullar.
Yanisa och Rohun ska vandra i 24 dagar i Himalaya.

Yanisa, 51, en volontärsamordnare vid Soi Dog's Phuket Sanctuary sedan 2018, hoppas kunna slutföra utmaningen tillsammans med sin man, Rohun, 65, för att främja medvetenheten om de sjuka, övergivna och hemlösa gatuhundarna och -katterna i Thailand, och hjälpa till att öka livsviktiga medel till välgörenhet. Den 21 dagar långa vandringen och utmaningen att bestiga en 6,000 XNUMX meter lång Himalaya-topp är betydande med tanke på den extrema höjden och de allvarliga riskerna. Toppförsöket innebär att man tar sig fram en farligt brant och smal snötäckt ås, med ett fall på tusentals fot på vardera sidan."Jag är väldigt angelägen om expeditionen och kommer att försöka nå toppen om jag kan", säger Yanisa. "Jag hoppas att människor i Phuket och i hela Thailand, särskilt djurälskare, kommer att följa oss på vår Facebook-sida för insamlingsutmaning när vi samlar in så mycket pengar som vi kan."

Vandringen startar från Kathmandu i Nepal den 27 april och avslutas runt den 20 maj, beroende på väderförhållandena på höjden.

För att stödja klättringen och djuren som kommer att dra nytta av de insamlade medlen, vänligen sponsra Yanisa och Rohun på någon av dessa donationslänkar;
Facebook - https://www.facebook.com/donate/353756103334374/353761036667214
Soi Dog hemsida - https://links.soidog.org/MountainClimbChallenge

Ytterligare information;
Facebook-sidans namn: Rohun och Yanisas insamling för Soi Dog Foundation
Kontakt: Rohun Beven / [e-postskyddad] / M: 096 654 7925

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.