Efterlysta misstänkta i Phuket som påstås vara inblandade i hasardspel online greps med miljontals baht i kontanter och fastigheter

Phuket -

Två efterlysta misstänkta i Phuket som påstås ha varit inblandade i en onlinespelsring har gripits med mer än tre miljoner baht i kontanter och har beslagtagit fastigheter till ett värde av miljontals baht.

Region 8:s polischef generallöjtnant Amphon Buarapphon avslöjade gripandet för lokalpressen idag (6 april)th).

De har arresterat två Phuket-baserade misstänkta, en som identifierades som Mr. Nirawit Jantaphoon från Chiang Rai. Han greps i Chiang Mai och Mr. Somsak Chengthong från Prachuap Khiri Khan, som greps i Prachuap Khiri Khan.

Beslagtagna från dem var mer än tre miljoner baht i kontanter och miljontals bahts egendom. De stod båda inför anklagelser för olaglig verksamhet onlinespel.

Generallöjtnant Amphon sa till Phuket Express-reportrarna, "Dessa två misstänkta var båda inblandade i onlinespel. Onlinespel ledde till många brott i Phuket och Thailand som guldryckande och stöld. Vi fortsätter vårt uppdrag att slå ner på onlinespel och brott.”

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.