Tre narkotikamisstänkta greps i Phuket med 3 kilo kristallin metamfetamin och 19,000 XNUMX piller

Phuket -

Tre narkotikamisstänkta har gripits i Phuket med mer än tre kilo kristallmetamfetamin och 19,000 XNUMX metamfetaminpiller via paketleverans.

Phukets provinspolis avslöjade gripandet för lokalpressen måndagen den 4 aprilth. De rapporterade att de arresterade Marutpong 'Bank' Insin, 31, Anocha 'Coke' Petchngam, 34 och Komsan 'Moo' Thongyam, 27. De arresterades alla i Chalong, Mueang Phuket-distriktet.

Av dem beslagtogs 3,092.4 gram kristallin metamfetamin och 19,410 XNUMX metamfetaminpiller.

De fördes till Chalongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja. De ska alla ha erkänt åtalet.

All narkotika som beslagtagits levererades till misstänkta via paket. Polisen fortsätter sin utredning för att hitta fler medlemmar i narkotikanätverket och vem som skickat de olagliga föremålen.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.