Thailändska nationella marina intressen utför Test and Go på utländska yachtbesättningar i Phuket

Phuket -

  Thailändska nationella marinintressen utförde Test & Go-tester på utländska yachtbesättningar som lade till vid Ao Po, Phuket i måndags.

Måndagen den 4 april, läkare från Thai National Marine Interests Center i Phuket undersökte en malaysier Oceana yacht som tänkt lägga till kl Ao Po, Phuket. Två utländska besättningar ombads att genomgå Test & Go-testning i enlighet med de thailändska gällande reglerna för inresa som krävde att passagerare och besättningar på en yacht, superyacht och kryssare skulle gå igenom Covid-19-testning. Enligt tjänstemän skulle passagerarna bli ombedda att bära ett QR-kodarmband för spårning under sin karantän. Detta uppdrag var framgångsrikt för att skydda nationens säkerhet och välstånd, sa den thailändska nationella sjöintressena.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.