30 Phuket-män tog värvning för militärrekrytering

Phuket -

30 Phuket-män värvades på den andra dagen av militär rekryteringnt på ön.
Den 5 april var den andra dagen av den thailändska årliga militärrekryteringen i underdistriktet Ratsada och underdistriktet Rawai, Phuket. I år var femtiofem män över 21 år skyldiga att tjänstgöra i tre olika arméenheter, och enligt TPN-reportrar anmälde sig 30 män frivilligt att ta platserna, vilket lämnade endast 25 lediga platser. De återstående platserna kommer att fyllas slumpmässigt genom att använda ett dragkort.

Rekryteringsofficerarna sa till TPN-reportrar att årets värnplikt strikt följde Covid-19-reglerna. Många föräldrar och familjer kom med sina söner, och de flesta trodde att militären skulle ta väl hand om deras söner.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.