VD för online-lotteri-säljande plattform levererar personligen 18 miljoner baht till Phuket-vinnaren

Phuket -

  En VD för en onlineplattform för lotteriförsäljning körde personligen sin bil till en lotterivinnares hus i Phuket för att ge 18 miljoner baht i lotterivinster. 

Igår, den 2 april 2022, tog Panuwat Santipitak, en 37-årig lotterivinnare, emot ett lotteripris på 18 miljoner baht direkt från VD:n för en berömd plattform för onlinelotteriförsäljning, Panthawat Nakvisut, 42, som äger företaget som heter "Lottery Plus."

Enligt rapporter körde Panthawat sin bil till vinnarens hus i Ratsada-distriktet, Mueang-distriktet, Phuket, för att överlämna priset. Anledningen, uppgav han, var att vinnaren köpte lotteriet från sin plattform, så han ville tacka och ta del av firandet också. Alla släktingar, vänner och familjer till vinnaren bar rött för att fira tillfället.

Herr Panuwat, vinnaren, sa att han kommer att fortsätta sitt vanliga sätt att leva, spara pengarna till sitt nya hus och sitt framtida barn och ge votivoffer till heliga enheter. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på [e-postskyddad]     

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/