UPPDATERING – Försvunnen iransk turist hittades död idag i Phangnga efter 19 timmars sökning

Phangnga –

  En iransk turist som försvann under forsränning igår hittades död efter en 19 timmar lång sökning.

Föregående berättelse KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA: Igår, den 29 mars, var fem utländska turister och två roddare på forsränning när båten plötsligt kolliderade med en stor sten, tappade balansen och körde in i en brogrund innan den välte. Mr. Bahzads ben (den saknade) trasslade in sig med ett rep som satt fast mellan bergsskrevan. Men när roddarna väl kunde dra honom fri, sköljdes han plötsligt bort igen av en stark ström och försvann.

UPPDATERING: Runt klockan 10.00 idag, den 30 mars, hittades Bahzad Alireza Mogmadoamyar, en iransk 42-åring, död i floden efter nästan 19 timmars letande. Enligt rapporter satt hans kropp fast mellan stenar och grenar, endast klädd i röda shorts. Poliserna hade flyttat hans kropp till Phangnga sjukhus för att fortsätta med en ytterligare obduktion.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.