Den 26:e Phuket Bike Week kommer att äga rum 13-15 maj

Thalang-distriktet, Phuket-

  Ministern för turism och idrott höll en presskonferens i går för att diskutera den kommande "The 26th Phuket Bike Week" som äger rum den 13-15 maj.

Den 29 mars höll Phuket Bike Week Association, i samarbete med ministeriet för turism och sport, en presskonferens angående "Phuket Bike Week 2022 New Normal Ride Together" på Playyard Phuket, Mai Khao sub-distrikt, Thalang District, Phuket . Enligt föreningens ordförande Wittaya Singkhala var syftet med evenemanget att främja och stödja Phuket-turismen på lång sikt genom att locka till sig "kvalitetsturister" och en grupp stora cyklister som kan ha varit ekonomiskt kapabla att komma till Phuket."Den 26:e Phuket Bike Week kommer att hållas på Playyard Phuket, Mai Khao-distriktet, Thalang-distriktet från 13-15 maj. Det kommer att finnas många aktiviteter som väntar såsom en motorcykeltävling, en amerikansk klassisk bilutställning och en skönhetstävling för Miss Phuket Bike Week. Dessutom kommer Aed Carabao, en thailändsk känd countrylåtskrivare och sångare, att uppträda vid evenemanget. Men det krävs fortfarande efterlevnad av Covid-19-reglerna”, sa Wittaya. Turism- och sportminister Phiphat Ratchakitprakarn lade till Phuket Bike Week, före Covid, fick vanligtvis generös uppmärksamhet från turister och motorcykelälskare, men det var förbjudet under de senaste två åren, vilket fick Phuket-turismen att minska drastiskt. Därför hoppas den 26:e Phuket Bike Week kunna lindra turismen och återuppbygga goda relationer och förtroende med turisterna mer eller mindre.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/