Iransk turist saknas efter att flotten kantrat under forsränning i Phangnga

Phangnga-

En iransk turist åkte forsränning i Phangnga i går, kapsejsade och försvann, avslöjade myndigheterna för associerad press i morse.

Runt 3 den 00 mars fick officer Ekachai Siri en rapport om en kapsejsad båt med en turist saknad vid en forsränningsplats i Ban Song Phraek, Muang-distriktet, Phangnga. Den försvunna turistens namn avslöjades senare som Mr. Bahzad Alireza Mogmadoamyar, en 42-årig iranier som bokade ett rum på ett hotell i Phuket med sin fru den 24 mars och skulle checka ut den 31 mars innan kapsejsningen inträffade. Enligt uppgifter forsrännade fem utländska turister och två roddare när båten plötsligt kolliderade med en stor sten, tappade balansen och körde in i ett brofundament innan den välte. Herr Bahzads ben trasslade in sig med ett rep som satt fast mellan klippskrevan. Men när roddarna väl kunde dra honom fri, sköljdes han plötsligt bort igen av en stark ström och försvann. För närvarande letar räddningsteamet efter honom, men de senaste rapporterna säger att mannens flytväst av misstag gled av medan hans ben satt fast.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.