Kropp av fiskare hittades flytande nära Phukets mangroveskog

Phuket -

  Kroppen av en 28-årig fiskare hittades flytande nära en mangroveskog i Mueang Phuket-distriktet den gångna helgen.

Phuket City Police underrättades om kroppen på eftermiddagen söndagen den 28 mars 2022 nära en mangroveskog i Soi Pracha Samakkee 9 i Koh Kaew sub-distriktet.

Polis och räddningspersonal kom till platsen och en manskropp togs upp ur vattnet. Inga tecken på en kamp hittades på hans kropp. Polisen i Phuket tror att mannen dog minst 8 timmar innan hans kropp återfanns.

Herr Ambat Na Nakhon, en annan fiskare som hittade kroppen berättade för polisen i Phuket: "Jag såg något flyta i havet 200 meter från stranden. Jag gick närmare innan jag upptäckte en manskropp som gav mig en chock. Jag ringde sedan myndigheterna."

Genomdränkta dokument hittades med den avlidne mannen och identifierade honom som Sahas Boonchan, 28. Polisen i Phuket fortsätter dock sin utredning för att fastställa exakt vad som ledde till Sahas död.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på [e-postskyddad]

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.