Lyxhotellägaren överlever en andra brinnande bilolycka på två år i Phang Nga

Phang Nga-

  Ett lyxhotells ägare (allmänt känd som "Mr. Plawan") överlevde en annan bilolycka som hände för andra gången på två år, i går, efter att hans bil kraschade och fattade eld.

Den 24 mars fick poliser från Thai Mueangs polisstation en rapport om en lyxbil som kraschade in i ett gaträcke och fattade eld runt 18.00 igår på Petchkasem Road, Thai Mueang District, Phang Nga. Bilägaren råkade vara Mr. Worasit Issara, en berömd social media influencer och lyxig hotellägare som offentligt går under namnet "Mr. Plawan”.

Enligt ett vittne stod herr Plawan och hans följe utanför bilen och försökte ringa en bärgningsbil när de märkte rök som kom från botten av bilen och en liten brand som bröt ut. De försökte sedan släcka elden med en hink vatten men misslyckades. Till slut brändes bilen helt, men lyckligtvis kom ingen till skada.

Vittnet, vars namn inte släpptes, uppgav att herr Plawan och hans följeslagare inte verkade berusade i det ögonblicket, och det har hänt många bilolyckor på samma plats tidigare, så de som inte känner till vägen kan råka ut för samma olycka . Enligt tjänstemän som är bekanta med olyckan var Plawan och hans följeslagare på väg till Takuapa-distriktet i Ban Na Tai.

Olyckan ska enligt pressmeddelandet fortfarande utredas.

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.