Phuket yrkesskola stod värd för en modevisning på Sunday Walking Street

Phuket, Thailand-

  Mode- och textilier från Phuket Vocational College var värd för en modevisning på Sunday Walking Street (även känd som Lard Yai) med många publik, inklusive utländska turister.

För fyra dagar sedan, den 20 mars, tillät Phukets kommun studenter som är mode- och textilier vid Phuket Vocational College att vara värd för en modevisning på Sunday Walking Street, Muang District, Phuket, under ledning av Mr. Wittaya Ketuchu, college direktör.

Alla detaljer kring detta evenemang, såsom kläddesign och modellering, sköttes helt av eleverna. Eventet, i slutet, hade varit framgångsrikt och roligt för en stor publik, inklusive turister som kom för att bevittna denna händelse.

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.