Phukets borgmästare bjuder in turister att delta i matfestivalen "Roi Rim Lay" på Nai Yang-stranden mellan 25-26 mars

Thalang-distriktet, Phuket-

Matfestivalen "Roi Rim Lay" kommer att hållas mellan den 25:e – 26:e mars med många överraskande och lågprisrätter från lokalbefolkningen.

Den 21 mars, vid Nai Yang-stranden, höll Mr. Anupap Yodkwan Yodrabam, Phukets viceguvernör, tillsammans med Mr. Rewat Areerob, ordföranden för Phuket Provincial Administrative Organization, en öppningskonferens för matfestivalen "Roi Rim Lay" som kommer att äga rum den 25-26 mars på Nai Yang-stranden, Thalang District, Phuket.

Den här gången, enligt tjänstemännen, kommer evenemanget att vara annorlunda eftersom det kommer att ta fram de mest kända lokala rätterna från områdena för deltagarna att prova, såsom räkpasta, som också kommer att användas under matlagningstävlingarna, och hummer för en mycket lågt pris på endast 199 Baht. Evenemanget kommer att sträcka sig från 25 mars till 26 mars, med start klockan 16.00 på Nai Yang-stranden.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.