Stor knarklangare greps i Phuket med 1.4 kilo kristallin metamfetamin och piller

Phuket -

En stor knarklangare har gripits i Phuket med 1.4 kilo kristallin metamfetamin och 164 metamfetaminpiller.

Gränspatrullpolisbyrån avslöjade gripandet för lokalpressen i går (15 marsth). Den här veckan har de arresterat Weerapong Wongkaewmoon, 28, från Lampang. Han greps framför en lägenhet i Mueang Phuket-distriktet.

Han beslagtogs av honom 1.4 kilo kristallmetamfetamin och 164 metamfetaminpiller.

Gripandet kom efter att polisen först gripit mindre knarklangare i hans nätverk innan de fortsatte sin utredning och grep honom.

Han står åtalad för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja. Werapong har enligt uppgift erkänt anklagelsen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.